čtvrtek 5. ledna 2012

Tangle Teezer

A jsem tu se slibovanou recenzí. Dnes půjde o vlasový kartáč Tangle Teezer.


Myslím si, že většina z Vás ho už zná a nebo dokonce i vlastní - je to takové blogerské must-have :-D
A pro Ty, které jej neznají, tak je to kartáč na rozčesávání vlasů, který vytvořil kolorista celebrit Shaun P. Štetiny kartáče jsou z ohebného plastu, které se přizpůsobí při rozčesávání vlasů, tudíž Vás to nebolí a nevytrháte si tolik vlasů jako s klasickým kartáčem. Rozčesávat můžete jak mokré, tak suché vlasy. 




A jaké jsou mé pocity z tohoto produktu? Velmi dobré:) Rozčesávání vlasů pro mě bylo vždy peklem, ale s tímto pomocníkem je to o dost lepší. Kartáč za vlasy opravdu netahá. Netvrdím, že na kartáči nenajdete žádné vlasy, je logické, že vlasy samovolně vypadávají a při rozčesávání se objeví na kartáči. Ale vypadaných vlasů je rozhodně méně, protože svou hlavu ušetříte o vytrhané a polámané vlasy taháním. Taky bych řekla, že vlasy jsou lesklejší. 




Já jsem si pořídila kompaktní balení, které je o trochu menší než klasický Tangle Teezer. Součástí balení je krytka, která se jednoduše na kartáč nasadí. Můžete ho tímpádem mít stále u sebe, v kabelce. Je také praktický na cesty. A podle mého názoru se lépe drží, než ten velký klasický. Krásně padne do ruky. 




Já jsem si ten svůj pořídila při návštěvě Prahy v kadeřnickém salónu Fabio Salsa v Palladiu. Stál něco přes 500 Kč. Vím, že na netu se dá sehnat levněji, ale já jsem ten svůj dostala od svého přítele jako dárek, který mi ho tam koupil:)


A co Vy? Máte svůj TT a jste s ním spokojené?



Profesionální kartáč Tangle Teezer funguje jako žádný jiný kartáč nebo hřeben. Jeho štětiny jsou speciálně rozvrhnuté a mají ojedinělou schopnost ohnout se nad zacuchaným místem. Skladem do druhého dne u vás a v akci naleznete tento zázračný kartáč na krasa.cz v sekci Tangle Teezer.

5 komentářů:

  1. Mně se o hodně víc líbí tohle cestovní balení, je praktické a navíc na každodenní nošení s sebou proč ne :))

    OdpovědětVymazat
  2. Už dlouho ho chci a s každou další recenzí se můj chtíč zvyšuje :D

    OdpovědětVymazat
  3. Taky mam kabelkove baleni a jsem moc spokojena! Nejvic se mi libi, ze se da pouzivat i za mokra a dobre umyt, rozsesavam s nim vzdycky vlasy kdyz na nich mam masku...a fakt to vubec netaha:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Včera mi přišel. Zatím jsem s ním velmi spokojená. Vždycky pro mě bylo peklo česat mokré vlasy, ale s ním je to lepší. Tak moc to netahá. =)

    OdpovědětVymazat
  5. Kartáč mám asi 3 měsíce s jsem s ním moc spokojená....vlastně už se nečešu ničím jiným :)

    OdpovědětVymazat