středa 14. prosince 2011

Balea Young a další závislosti

Tak dnes tu máme kosmetickou recenzi na moji oblíbenou značku Balea Young. Podle mých zkušeností bych ji popsala jako levnou, voňavou kosmetiku pro mladé v hravých a originálních obalech. Tuto kosmetiku seženete v dm drogeriích, je to vlastně jejich produktová řada.





Mám od nich opravdu hodně produktů od sprchových gelů a peelingů, přes krémy, deodoranty až po produkty k péči o pleť. K mým stálicím rozhodně patří tyto produkty:


tělové mléko Peachy Rose
Konzistencí spíše vodovější tělové mléko, které se dobře roztírá a rychle vstřebává. Hodně ho používám během léta, protože nelepí, v zimě jej vystřídají spíše hutnější a výživnější krémy jako je Neutrogena. Tělové mléko má opravdu překrásnou letní vůni, voní po růžích a hlavně po broskvích. Stálo cca 50 Kč.



sprchový gel a deo sprej Snové stvoření (Traum Geschöpf)
Doufám, že tyto produkty nikdy nevyřadí ze své nabídky, protože jsem si na nich vypěstovala docela slušnou závislost. A může za to rozhodně jejich neodolatelná vůně. Hlavní vonnou přísadou je opět broskev, vůně je velmi příjemná a nevtíravá, evokuje ve mě klidný spánek. Doma máme sprchový gel, přítel se odmítá mýt něčím jiným, než právě tímto sprchovým gelem, už ho máme asi popáté:-) O tomto produktu jsem už psala tady. Pak vlastním ještě s touto vůní mini sprej do kabelky bez alkoholu, bez kterého nevyjdu z domu:-) Sprchový gel stojí cca 30 Kč a mini sprej 20 Kč.



péče o rty Splashy Watermelon
Přiznám se, že ke koupi mě přinutila roztomilá kovová krabička, ale ani jejím obsahem nejsem zklamaná. Hned jak ji otevřete, tak ucítíte svěží vůni melounu a když si jej natřete na rty, tak byste ho nejraději snědli:-D Jediným mínusem je právě to balení, nerada aplikuji balzámy prsty, přijde mi to strašně nehygienické, raději mám ty v tyčince. Tento balzám stál cca 30 Kč.






Dnes bych Vám chtěla ještě ukázat další věci, které jsem objevila poměrně nedávno a už teď jsem se stala na nich doslova závislá. Nějak jsem zaspala a promeškala Vámi tolik vychvalované krémy na ruce od essence. Obešla jsem snad všechny drogerie v Ostravě a Frýdku, ale všude se po nich zaprášilo. Až tento týden jsem šla kolem frýdeckého Rossmanna a zastavila se si koupit něco za úspěšně vykonaný zápočet. A co jsem si odnášela domů? No přece essence krémy na ruce! Ptala jsem se prodavačky, jaktože je doplnili a ona říkala, že je to naprostý hit letošní zimy, tak že některé drogerie zavezli další zásobou těchto krémů. Tak pokud jste to stejně jako já napoprvé nestihly, tak šup šup do Rossmanna. Krémy stojí 35 Kč a vyrábí se ve třech vůních - vanilkovo-jablečný koláč, jahodový cupcake a malinovo-čokoládové cookies. Všechny tři jsou k sežrání, u mě vede malinovo-čokoládový:)





Trošku z jiného soudku, ale musím se s Vámi o tento objev podělit. Jsem naprosto posedlá zeleninovými chipsy Tretter´s. V Tescu jsem jejich regál prohlížela už několikrát, ale teprve včera jsem si je poprvé koupila a už se nemůžu dočkat, až zkusím další příchutě. Chipsy jsou vyráběné z celeru a červené řepy, prodávají se ve třech příchutích - s provensálských kořením, se sýrem chedar a s balzamikovým octem. Já jsem neodolala těm sýrovým a jsou vážně báječné. Lehké, málo mastné a kupodivu i velice chutné, ideální na večer k telce místo mastných bramborových lupínků. Seženete je v Tescu za cca 25 Kč.



A co Vy, ukořistily jste taky essence krémy na ruce, a který Vám voní nejvíce? Na čem momentálně ujíždíte Vy? Podělte se se mnou o své závislosti.... :-D

11 komentářů:

  1. Krém na ruce jsem potřebovala do čokoládového vánočního balíčku, nakonec jsem to vzdala, aspoň sem ukořistila poslední čokoládovou pleťovou masku v HMku. :D

    OdpovědětVymazat
  2. Mám všechny 3 ty krémy,já si je koupila už při první dávce..taky jsem se nedávno divila,jaktože je zase mají..:)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak ty krémíky mi unikly, jak to?
    A po lupínkách se určo juknu. Já si kupovala Tretters takové modré v DM,a le ty mi moc nechutnaly :-(

    OdpovědětVymazat
  4. Kremy mam taky- moc nejsem na malinove prichute a vune, takze mam vanilkovy pie a jahodovy cupcake a musim rict, ze na ty vanilce jsem si vypestovala slusnou zavislost, tu vuni proste miluju!!!
    a na ty sprchace od Baley se uz dlouho chystam, vypadaji uzasne... :)

    OdpovědětVymazat
  5. Krémy vypadají lákavě všechny, nicméně se mi nepodařilo ukořistit ani jeden.:-( Jinak moje závislost jsou balzámy a lesky na rty, bižuterie a z jídel těstoviny.:-)

    OdpovědětVymazat
  6. Ty krémy na ruce od essence jsem chtěla taky, ale v drogerii jsem je už nenašla. A moje největší závislost jsou asi boty. :D A ještě jsem závislá na salátech. :):D
    N.
    http://world-by-us.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  7. To mléko Peachy rose jsem měla v létě (myslím, že už loni) a ta vůně byla BOŽSKÁ!! Hrozně mě mrzí, že se už nevyrábí. :( Naštěstí jsem si našla sladkou náhradu - "pusinkovou" emulzi též od Balea (viz http://kosmetickerecenze.blogspot.com/2011/12/telovy-peeling-emulze-balea.html). K sežrání. :)

    OdpovědětVymazat
  8. sprchové gely od Balea jsou úžasné:-)..a za dobrou cenu :-)..už si kupuju jen je :-))
    http://www.krasa-liceni.estranky.cz/ kuk:-))

    OdpovědětVymazat
  9. Jsem u tebe poprvé a myslím, že ne naposled, děkuju za tipy! :)

    OdpovědětVymazat