sobota 22. října 2011

Sobotní inspirace

Milí zlatí, jak se máte? Omlouvám se, že teď nepřispívám, ale mám toho opravdu hodně. Příští týden mě čeká první zápočet tohoto semestru (a pak další), takže se učím. A aby toho nebylo málo, tak do toho s přítelem pracujeme na rekonstrukci ložnice - od omítek až po podlahu. Takže si asi umíte představit všude ten nepořádek, nedostatek spánku a času:) Když jde o bydlení, tak jsem opravdu perfekcionista (jako snad  ve všem, teda kromě pořádku ve školních věcech a v počítači), takže už asi rok v hlavě nosím spoustu nápadů, jak to tady bude vypadat. Tak uvidíme, jestli se má idea vyplní:-D


zdroj: www.weheartit.com

Nezapomeňte sledovat blog, příští týden se opět navrátím v plné síle. V hlavě nosím spoustu nápadů na články - lakovací post, kosmetickou recenzi, outfit post... A taky mám pro Vás připravené dárečky minimálně na tři giveaways. Takže se máte opravdu na co těšit:)

Pěkný sobotní večer!

5 komentářů:

  1. Moc pěkná inspirace, poslední dobou se mi líbí šedá na stěnách v interiérech ložnice v kombinaci s bílou... a těším se na další články! :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Luxusní...asi ta třetí ložnice se mi líbí nejvíc a to jinak preferuju spíš výrazný barvy + černou...
    A little bit of fashion

    OdpovědětVymazat
  3. Rekonstrukci vám fakt závidím, snad vám to vyjde podle vašich představ :) a jelikož jsem romantik, já bych okamžitě brala ložnici se srdíčkem jako na druhé fotce a nebo tu fialovou!!

    OdpovědětVymazat