neděle 9. října 2011

Novinky a tipy: Říjen

Ještě dnes, 9. října 2011, máte šanci se zúčastnit historicky prvního Designblok Dreft Fashion Weeku. Podrobný seznam konaných přehlídek a jiný akcí v rámci Designbloku zde.

zdroj: www.worn.cz


13. září 2011 od 17-21 hod. se konají další podzimní Mango nákupy.  Tato akce se týká prodejny v Praze Na Příkopě 8, v Brně na České 7 a v Ostravě v Avion Shopping Parku. V tento den bude zákaznicím odečtena 30% sleva na celou kolekci, ke každému nákupu dostanete zdarma Mango tašku a při nákupu nad 1 500 Kč ještě micelární vodu Sébium od Biodermy. Na místě můžete také využít diagnostiky pleti nebo ochutnat čokoládové pralinky, bude se popíjet Bohemia Sekt. Více informací se dozvíte v aktuální říjnové Elle. A pokud si Elle magazín přinesete s sebou, tak ještě získáte Elle dárek navíc.

zdroj: www.google.com


16. - 22. října 2011 se po celé Praze bude konat festival Čtyři dny, který je nabitý tanečními představeními, koncerty, workshopy a hereckými vystoupeními. Ty se budou konat nejen v divadlech, ale třeba i přímo v ulicích Prahy. Více informací zde.

zdroj: www.ctyridny.cz


V F&F Store a ve vybraných obchodech Tesco je momentálně k dostání další vydání F&F magazínu. Najdete v něm spoustu módní inspirace, články o kosmetice, celebritách... Na magazín se můžete také podívat v jeho virtuální podobě zde.

zdroj: www.blog.ffmoda.com


O to se s Vámi musím podělit. Můj miláček Tomáš Klus chystá na říjen koncertní šňůru po divadlech, na které představí už své třetí album nazvané Racek. Termíny koncertů zde.

zdroj: www.google.com


20. října 2011 od 18 do 23 hod. se v Paláci Flóra bude konat Night of Passion for Fashion. Můžete se těšit na fashion a hair show, zajímavé workshopy, školu stylingu, hudební a taneční vystoupení. Více informací zde.

zdroj: www.conpro.cz


Další nákupní akce, která se bude konat v průběhu měsíce října jsou Reserved podzimní nákupy, které proběhnou 20. října 2011. Když nakoupíte nad 1 000 Kč, tak získáte slevu 30 % z ceny. Také se budou rozdávat zdarma dárečky v podobě Rimmel kosmetiky, Rexony a vlasové kosmetiky Schwarzkopf. Proběhne ochutnávka Lindt čokolády, vína Tarapaca a Rajec nápoje. Více informací, seznam prodejen, kde akce proběhne naleznete zde.

zdroj: www.google.com


Palladium slaví 4. narozeniny a ve dnech 21. - 23. října 2011 nakoupíte ve vybraných obchodech se slevou až 30 %. Dále se můžete těšit na módní přehlídky, hudební vystoupení a další doprovodné programy. Více informací zde .


V těchto dnech slaví své narozeniny Váhy (22. 9. - 22. 10.). Váhy mají silnou potřebu žít v harmonii a v lásce. Jsou mírumilovné a mají smysl pro takt a diplomacii. K jejich záporným vlastnostem patří především nerozhodnost. Neustále potřebujete mít po boku někoho, kdo vás miluje. Také máte vybraný vkus a vrozený šarm.

Váhy a zdraví
Astrozdraví Vám přiřazuje ledviny, které považuje za sídlo životní energie. Jste náchylní k chorobám ledvin a močového měchýře, ale mohou se objevit i problémy s koleny nebo kožní potíže.
Vhodné potraviny pro Váhy: ryby, vejce, rajčata, ostružiny, broskve, fazole, rýže.

Váhy v roce 2011
Letošní rok je pro Vás příznivý v prosazování svých nápadů a navazování nových přátelství.


Produkt měsíce
Dvakrát ročně, na jaře a na podzim, si dávám detoxikační kúru s bylinným čajem Lymfodren od Ryoru. Čaj Vám vyčistí lymfatický systém a zlepší se kvalita pleti. Obsahuje třapatku, květ ibišku a citronellu a opravdu výborně chutná. Denně se pije 1-2 šálky čaje po dobu maximálně 6ti týdnů. Balení 20ti sáčku stojí cca 50 Kč.

zdroj: www.ryor.cz


Outfit měsíce
Moc se mi líbí neonově žluté šaty MSGM, které si Chiara z The Blonde Salad oblékla na pařížský Fashion Week.


zdroj: www.theblondesalad.com


Blog měsíce
V poslední době u mě vede poměrně nedávno objevený blog Boulevard de Prague, který píše sympatická Jana. Jde o fashion blog, ale i zde najdete kosmetické recenze, tipy na restaurace a DIY nápady. Jana je velmi originální, spoustu modelů si totiž šije sama, je opravdu šikovná (kéž bych taky uměla šít:-( ).

zdroj: www.boulevarddeprague.blogspot.com

3 komentáře:

  1. Parádní článěk, super tipy! Nevíš jestli nejde někde na webu sehnat pozvánku na ty Elle nákupy v Mangu? Myslím zaregistrovat se, když nemám ten časopis.
    Jinak blog od Jany znám a je to moc šikovná a sympatická slečna. :)

    OdpovědětVymazat
  2. super článek =)...Janin blog se mi taky moc líbí a ten nový magazín F&F už umím i pozadu =)

    OdpovědětVymazat
  3. Hi, I love your blog.
    Give my last one.
    What do you think of following each other?
    kisses ♥

    OdpovědětVymazat