pátek 20. května 2011

Nová s-he stylezone

Mnohé z Vás si už určitě všimly, že od 6. května je v drogériích dm opět k dostání kosmetika s-he stylezone, a to v nových obalech.

 
Jejich laky na nehty mám moc ráda. Sice nemají tak rozmanitou a originální škálu barev jako essence, ale podle mě jsou jejich laky, co se týče výdrže, lepší. Koupila jsem si jeden oranžovo-červený (odstín 180) a jeden tmavěmodrý (odstín 295). Oba jsou rychleschnoucí. Výdrž skvělá, s barvičkami jsem taky spokojená. Cena 80 Kč.




A co říkáte Vy na nový design této kosmetiky? Líbí nebo nelíbí?

18 komentářů:

  1. provedení designu je mnohem lepší- moderní. Ale všechno pěkně zdražili! Přitom obsah je stejný! :/

    OdpovědětVymazat
  2. Denisa: Naprosto s tebou souhlasím, přesně jak říkáš:)

    OdpovědětVymazat
  3. No nevím, za 80 Kč mi to asi nestojí, když vezmu v úvahu, že stejně nikdy nevypotřebuju celý lak, protože po nějaké době změní strukturu. Jsou to mrchy :-) Já teď dávám přednost lakům od Maybelline či New York Cosmetic

    OdpovědětVymazat
  4. no popravdě se mi více líbí ten starý design..a hlavně ty ceny mě docela odradily..to si spíš koupím něco od essence :)

    OdpovědětVymazat
  5. Je škoda, že snad všechny výrobky zdražili, že by jen kvůli lahvičkám?! Ten červeno-oranžový lak si musím pořídit, moc se mi líbí ta barva! :))

    OdpovědětVymazat
  6. Nechápu, proč tolik podražili, podle mě cena neodpovídá kvalitě. Mě na nehtech vydrží tak dva dny :/ a obal se mi také líbí ten nový :)

    OdpovědětVymazat
  7. Já jsem právě s jejich kvalitou spokojená, mě vydrží na nehtech i 5 dní, proto jsem si je koupila, i když se mi 80 Kč oproti původním cca 50 Kč zdá rozdíl. Asi cena za modernější obal:)

    OdpovědětVymazat
  8. Mně se ten novej desing nelíbí. A za lak od she 80 kč fakt dávat nebudu, to už si koupim radši dražší a mnohem kvalitnější. *_*

    OdpovědětVymazat
  9. Nevim disajn mi nepříde nic unikatního ale ze jsou ted drazsi je pekne na nic

    OdpovědětVymazat
  10. :) chtějí zaplatit nové obaly, proto zdražili :) ale tedy mě to nenadchlo. Nejen, že se věci špatně drží i se mi celkem špatně otevírají, všechno působí hrozně levně plastově a přitom mi to levné cenově nepřipadá. Dávat 70,- za lak, který je stejně na tom s kvalitou jako Essence nebo NYC kde stojí nejlevnější laky do 30 ,- mi přijde zbytečné. Jediný obal, který se mi líbí je ten na lacích, ale spousta z nich, které jsem viděla v drogerii, jdou špatně uzavírat.

    OdpovědětVymazat
  11. no mě to nějak nenadchlo, ani nové obaly a už vůbec nápln, je to to samé,jen dražší

    OdpovědětVymazat
  12. Jojo, výrobky jsou to samé, pouze v jiných obalech. Mně se ty obaly však líbí. Taky jsem o tom už psala článek ;-)

    OdpovědětVymazat
  13. Preferuji essence, kvalitou i cenově :-) jinak se mi ale líbí spíš ten klasický starý design...

    OdpovědětVymazat
  14. Design je super, ale nevím. Možná jsem měla špatnou ruku. Mám žlutý a růžový. Špatně mi kryjí, je potřeba dát dvě silné až tři vrstvy a děsně špatně schne :-(
    http://shaki-days.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  15. Nechápu, proč přestali dělat některé výrobky (tekuté oční linky v HNĚDÉ barvě :-(((

    OdpovědětVymazat
  16. Ten nový design je úžasný, tyhle laky mám hrozně ráda, taky jsem si koupila tenhle oranžový a černý praskací.

    OdpovědětVymazat
  17. Mě se nový design líbí, ale cena určitě ne, za stejný zboží o 30 korun navrch, si mužou nechat, jestli je to kvuli designu,tak at nechaj klidne ten co byl, asi jim to neni trapny ani jim to nepripada divny, ze to tak zdrazej, kdyz neco stoji 50 tak nereknu treba 60,když uz je nejaka znacka levna a najednou to zvysej,tak mi to prijde.....,ale kdy vidim novou kosmetiku novou znacku a maj od zacatku drazsi laky,klidne koupim,ale kdyz levna znacka zdrazi tolik,tak mi to prijde ubohy, jako pokus,: ,,dostanem z nich vic penez za stejnou kvalitu?)),ci neco podobnyho,,,D jako by zkouseli co jsme schopny dat, a kyby si je ted nikdo nekoupil asi by zkrakchovali a rychle stahli ceny,bych se vsadila :D

    OdpovědětVymazat