neděle 17. dubna 2011

Leopardí nehty

Pamatujete si na můj první pokus o leopardí vzor na nehtech? Tehdy jsem si postěžovala, že by se mi nehty více líbily, kdyby ty "skvrnky" byly menší. A protože by to pro mě byla titěrná práce a vím, že určitě ne s pro mě uspokojivým výsledkem, tak jsem si objednala Konad destičku s leopardím vzorem:)

Konad destička m57

Na vytvoření leopardích nehtů jsem jako podklad použila žlutý lak essence colour&go, odstín 51 Mellow Yellow. Pro sytost barvy jsem nanesla tři vrstvy, ale lak dobře kryje už ve druhé vrstvě. Na vytvoření "skvrnek" jsem použila tmavě modrý lak od Golden Rose, odstín č. 106.

 

A výsledek vypadá takto:





prsten H&M


Leopardí nehty určitě nevidíte naposledy, budu zkoušet různé barevné kombinace a určitě se dostanu i k jiným vzorům z destičky. Docela se těším i za zebří nehty:)

Užívejte neděle! Pa:)

24 komentářů:

  1. Vypadá to úžasně! Dá se destička koupit i v obchodě, nebo jen na internetu? :)

    OdpovědětVymazat
  2. teda moooc hezky!!
    http://sienastyle.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  3. L.: Jestli se dá koupit v obchodě, tak to nevím. Já ji koupila přes internet na www.rajnehtu.cz

    OdpovědětVymazat
  4. vypadá to vážně skvěle, i ta barevná kombinace je úžasná :)
    Konad destičky jsou skvělej vynález :D

    OdpovědětVymazat
  5. Och, zamilovala som sa do tých nechtov krásne

    OdpovědětVymazat
  6. ty nehty jsou super:)...tu destičku taky musim mít:D

    OdpovědětVymazat
  7. tyhle desticky mam, ale me to proste nejde udelat, jsem holt nesika ;)

    OdpovědětVymazat
  8. Julia: A máš slouplé všechny ochranné fólie? Protože se mi jednou stalo, že na destičce od essence byly dvě fólie a ta jedna nešla vůbec vidět. A proto mi to netiskalo.

    OdpovědětVymazat
  9. nejlepší je kombinace hnědozlatý podklad-černý potisk ;) sama ji mam doma a všichni to obdivují..
    je to hrozně hezky!

    OdpovědětVymazat
  10. uzasna kombinacia farieb!Skoda ze nemam doma zlty:(

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj, koukala jsem se na net, ale nějak jsem to neobjevila. Chtěla jsem se proto zeptat, když si tuhle destičku koupím, budu se k ní muset pořídit ještě nějaké například laky, štětečky a podobně, nebo mi bude stačit "výbavička" mých laků, mezi které patří také ten tvůj žlutý. :-D

    OdpovědětVymazat
  12. natalkahome: Já jsem si objednala jen Konad destičku, ale abys razítkovala, tak potřebuješ k tomu ještě razítko a takovou stěrku. Já použila ty z razítkovací sady z Rossmanna (stojí cca 80 Kč). Ale dají se koupit i Konad razítko a stěrka, ale je to zbytečně drahé. Jinak různé razítkovací destičky se dají koupit v Rossmannu i zvlášť. Jinak já používám úplně obyčejné laky (existují i laky přímo na razítkování) na razítkování.

    OdpovědětVymazat
  13. V tom případě moc děkuji, jak za odpověď tak za inspiraci. :-)

    OdpovědětVymazat
  14. já viděla nějaké destičky v Rossmanu ;)

    OdpovědětVymazat
  15. Anonymní: Vím o tom:) Z Rossmana mám asi 4 destičky, ale neměli žádnou s leopardím vzorem, tak jsem si koupila i Konad.

    OdpovědětVymazat
  16. ja to zkousela a nak se mi to nepovedlo..kdyz sem ten vzor obtiskla tak se mi obarvil celej nehet :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Po obtisknutí jsem taky měla vzor taky všude okolo nehtu, na kůži. Stačí to jen odlakovat odlakovačem. Myslím, že nikdo se nemůže přesně trefit jen na nehet:)

      Vymazat
  17. Videla som že sa to dá kúpiť aj v drogéri Teta ale neviem v ako ktorom pôjdem sa pozreť a uvidím veľmi to chem kúpiť no ked to nezoženem tak si to asi obednám ale chcem takú došttičku kde je hlavne leopardí a zebrový vzor a potom nejakú pusinku alebo niečo len neviem koľko to stojí teba to koľko asi vyšlo a kde si to kúpila akebo objednala? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ji objednávala z www.rajnehtu.cz, konkrétně zde: http://www.rajnehtu.cz/razitka-konad/image-desticka-konad-m57. Stojí 119 Kč. K destičce si ale taky musíš pořídit razítko a stěrku. Essence prodává celé razítkovací sady do 100 Kč, tak zkus zapátrat v drogeriích, jestli nenajdeš i sadu s leopardím vzorem:)

      Vymazat