čtvrtek 21. dubna 2011

Jarní květinová inspirace

Prohrabala jsem svůj šatník i v místech, kde normálně nehledám a našla nějaké starší květované kousky. A ještě se chystám zaútočit na obchody! Taky Vás dostává asi momentálně největší jarní trend a to květované potisky? A nebo Vám přijde květovaná halenka staromódní, jako ze šatníku Vaší babičky? Co vůbec považujete momentálně za největší módní trend?









zdroj: www.weheartit.com
A nezapomeňte, že na mém blogu právě probíhá jarní giveaway!

9 komentářů:

  1. Mně se květinový trend líbí, ale ještě mě v obchodech žádný kousek nezaujal natolik, abych si ho pořídila... ale dávám tomu čas :-)

    OdpovědětVymazat
  2. ty boty jsou nádherné!krásně by se hodili k mé nové sukni:D jinak květinová vzor se mi moc líbí, ve skříni mám pár kousků:)
    http://chuckina-fashiondiary.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  3. ja kyticky miluju!!!!super trend!

    http://sienastyle.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  4. Nemůžu se na to vynadívat, je to opravdu krása :) Květinový vzor je naprosto skvělý. Akorát jsem v obchodech nenarazila na žádný, co by mě zaujal nebo by se mi líbil :/

    OdpovědětVymazat
  5. WOWWoW sou strasne krasne tyhle vzory!! perfektni post.

    OdpovědětVymazat
  6. Ty květinový botasky jsou bajo, Mě oslovil můj přítel k tomu má komentáře typu to nosila moje babička :D ale mě se opravdu tenhle trend líbí:)

    OdpovědětVymazat
  7. mně se květinové vzory moc líbí :)

    OdpovědětVymazat
  8. Sakra jsem asi jediná komu tenhle nový trend nepadl do oka :D v obchodech mě nic neoslovila natolik, že bych si to koupila.. Mám raději barvy a nebo uplně jednoduché vzory ;)

    OdpovědětVymazat