středa 20. dubna 2011

Giveaway II. - ukončeno



Mí drazí čtenáři, mám pro jednoho z Vás dáreček:) Soutěžíme o sadu pěti náramků. Náramky jsou nové (mají ještě visačku), jsou z H&M, velikost M/L.



Giveaway bude probíhat 14 dní, tedy až do středeční půlnoci 4. května.

Pravidla:
  1. Být pravidelným čtenářem Lifestyle blog by Katie přes Google Friend Connect.
  2. Pod článkem zanechat komentář, ve kterém se vyjádříte, co pro Vás znamená jaro, co si vybavíte, když se řekne jaro... Kreativitě se meze nekladou, takže můžete uvádět různé historky a trapasy spojené s jarem...je to jen na Vás!
  3. Do komentáře připsat Vaši kontaktní emailovou adresu.
  4. Giveaway je otevřená pouze pro čtenáře z ČR a SR.
Výhercem se stane ten z Vás, jehož komentář se mi bude nejvíce líbit nebo mě něčím pobaví:)

Hodně štěstí!!!

18 komentářů:

  1. Ty náramky jsou strašně moc hezké :)

    Když se řekne jaro, vybavím si většinou chladná a jasná rána, lehounký studený větřík a květy všude kolem. To je pro mě symbol jara :)

    mirabelle@hotmail.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Když se řekne jaro, představim si stromy, sluníčko .. procházky s laskou .

    sk8jtacka@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  4. Když se řekne jaro, tak si představím krásná chladná rána,balerínky, světříky, sukýnky, květoucí a krásně vonící stromy a hlavně ALERGII :D

    kajoousik@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Když se řekne jaro, tak si představim léto a lidi s lepší náladou, oranžovou rtěnku a slevy.

    :)

    kaca.sulc@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Jaro - nejkrásnější období, všichni se po zimě usmívají, sundávají bundy, nosí sukýnky, mají lepší náladu, výletují a piknikují! Nejradši bych chtěla, aby bylo pořád!:-)

    anulka.a@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Jaro miluju!po zimě mi vždycky dodá energii!nejradši bych pak byla jen venku a užívala si sluníčka:-) letošní jaro je ale nejlepší, protože jsem si konečně pořídila vytouženého čtyřnohého kamaráda a užíváme si společné procházky:-)
    teleska.k@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  8. Jar- kvetinky vyťahovanie sukni stresy že mám v tej sukni veľké nohy, že som pribrala chodenie do posilovne ale hlavne konečne slniečko :)))

    fashionparadis@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  9. Jelikož jsem teď naprosto posedlá starorůžovou barvo a květinovým potiskem, tak jaro pro mě znamená hodně pastelových barev, které jsou veselé na sluníčku :) a miluju zpěv ptáků v ranních hodinách se kterým se probudím do nového slunečného dne :)

    babedev@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  10. Krásné náramky :)
    Pod jarem si představím květiny, rozkvletlé stromy, teplo (hlavně po té hrozné zimě), naší zahradu a tenhle rok bohužel přijímací zkoušky, i když příští týden už to budu mít konečně za sebou.
    marky.peggy@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Jaro... to si vždy představím jak vykouknu z okna, všechno se zelená, ptáci zpívaj, sluníčko hřeje, můžu vytáhnout ven nové jarní úlovky a taky si trochu zapšíkat :D A hlavně když je mi smutno jako ted, tak mi ten pohled ven udělá úsměv na tváři :)

    nana1113@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  12. jaro pro mě znamená novou energii která se naplní s prvními jarními paprsky po zdlouhavé a studené zimě....jaro je takové moje osvobození :-)

    efka.likarova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  13. Jaro. Hmmm vybaví se mi rozkvetlé stromy, květovaná vzory na oblečení, úžasně zelená tráva a bohužel alergie -,-''
    A tyhle náramky! jsou prostě úžasné! :))
    annabrtnikova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  14. Jaro? Já si pod tím slovem představím řvoucí ptáky v pět hodin ráno pod oknem (zásadně o víkendu, to abychom se náhodou nevyspali), spoustu psích hovínek na krásně zeleném trávníku - a bohužel občas i na našich krásných botičkách, nejlépe nových. Spoustu dívek bez soudnosti, které nechají přetékat faldíky přes bokové kalhoty a vykukovat zpod extra krátkých triček, oteklé oči a nosy z všudepřítomné alergie + spousta zvířátek pobíhajících po silnicích :/. A v neposlední řadě mi jaro připomene zahrádku a nekonečné plení, sázení, zalévání, uááágrrr! :D Ale jinak jaro miluju, protože znamená začátek léta ;D <3

    A ty náramky jsou mňam!
    martinetoquee@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  15. Takže Jaro pro mě znamená,že za chvíli přijde moje oblíbené roční období a to Léto ! Na Jaře mám alergii,takže to není moc dobrý pro mě. Je to přes rok,když jsme s přítelem byli na prvním rande a já zrovna měla tu děsnou alergii,takže jsem furt před ním smrkala,červený nos měla a divný hlas k tomu,ještě,aby to nebylo málo ničil se mi make-up od rýmy :D,ale jemu se to evidentně zalíbilo,když jsme spolu už přes ten rok :)

    Náramky jsou úžasné,přesně ty barvy co jsem na něm mi přijdou typicky jarní :)

    kockandy@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  16. Jar je dobra, teda doteraz stale bola, no odteraz bude pre mna predstavovat stres, nahlenie, nestihacky :D skratka, maturita, no verim, ze o rok neskor mi bude opat (snad) evokovat ceresnove stromy pripominajuce cukrovu vatu na palicke, hole nohy a teple pocasie:)

    Nááádherne naramky, velmi by ma potesili.

    Blog mas krasny :)

    girlnamedz@centrum.sk

    OdpovědětVymazat
  17. Jaro patří mezi mé nejoblíbenější roční období. Vždy se těším až stromy pustí své pupeny a z pupenů se vykuklí listy, které náš svět udělá hned barevnější a optimistější. Zelená barba ve mě vyvolává pocit štěstí a pohody. Také se těším na to až mě ráno bude budit zpěv ptáků a sluneční paprsky, tyto dvě věci mě vždy nabudí pozitivní energii. Jaro na mě působí jako životabudič:)

    OdpovědětVymazat