úterý 30. září 2014

Avon Big&Daring volume mascara

Nějakou recenzi na tuto řasenku jste už určitě v blogosféře četly, dnes přišel čas na můj názor na tento produkt:-)


Složení této objemové řasenky od společnosti Avon obsahuje kolagen, keratin a proteiny, což má dodat řasám až 6x větší objem. Co mě hodně překvapilo, tak je kartáček řasenky. Osobně mám ráda ty klasické, na gumové kartáčky mě moc neužije, takže když  jsem zjistila, že je kartáček klasický, tak jsem byla ráda. Co mě ovšem šokovalo, tak je jeho velikost. Ze začátku jsem s kartáčkem měla docela problém, raději mám ty úzké a tento je opravdu jumbo:-) Časem jsem se ale s ním naučila pracovat a opravdu pěkně řasy pročísne. Tím, že je kartáček zakřivený, tak perfektně kopíruje tvar řas.



Big&Daring mascara je k dostání ve dvou odstínech - Black a Brown Black, já mám klasickou černou. Já osobně jsem s délkou, hustotou a kvalitou svých řas spokojená, takže nějaký zásadní rozdíl mezi použitím této řasenky a nějaké jiné nevidím. Ale musím říct, že řasy dělala pěkné, neslepovala.
 


Řasenka určitě stojí za vyzkoušení. V aktuální kampani č. 14 ji koupíte s 50% slevou, takže Vás řasenka vyjde na 119 Kč, což je super cena.

pondělí 29. září 2014

Oblíbená kosmetika: Srpen

Krásné pondělí! Protože se nám blíží konec září, tak by bylo na čase konečně se zpožděním publikovat srpnové oblíbence, protože už pomalu chystám ty zářijové:-)


1. Bioderma Sébium Global
Po létě se mi celkem zhoršila pleť, takže teď zkouším kdeco, co by jí pomohlo. Vzorečky teď u mě doslova letí a zkouším je jak šílená :-) Krémík je fajn, jediné, co mi vadí, tak když nanáším make-up, tak krém žmolkuje. Ještě mám doma jedno toto pidi balení, tak uvidíme, ale na plné balení to asi nevypadá. Ale i tak jsem si ho v posledních týdnech oblíbila.

2. Cien Sensitive antiperspirant
V poslední době je lídlovská kosmetika Cien na blozích chválená. Po šamponu jsem dala šanci tomuto kuličkovému antiperspirantu a musím říct, že je vážně dobrý. Má krááásnou jemnou parfemaci, svůj účel plní a navíc stojí kolem 35 Kč. Fakt pecka.

3. Affinitone concealer
Opět jsem dala na doporučení blogerek a opět jsem si potvrdila, že doporučujete fakt skvělý věci. Je to nejlepší drogérkový korektor. Používám ho hlavně na zakrytí kruhů pod očima a také si jej přimíchávám do make-upu pro lepší krytí. Konkrétně mám odstín 02 Natural. Už mám doma další balení do zásoby.

4. L´Oréal Nude Magique Eau De Teint
Make-up se už objevil v předchozích oblíbencích a taky jste na něj mohly číst samostatnou recenzi. V létě mi dělal téměř každodenního společníka.

5. Rimmel 60 Seconds laky na nehty
Tyto laky mám moc ráda. Zbožňuju jejich široké štětečky, to je pro mě hlavní priorita, když si kupuju nějaký lak na nehty. Růžový v odstínu 323 Don´t be shy jsem hodně používala v létě, teď jej vystřídal odstín 320 Rapid ruby.


Přeji Vám úspěšný start do nového týdne!

sobota 20. září 2014

Spotřebováno: Srpen

Krásnou sobotu! Už je mi to hloupé, protože v poslední době se stalo téměř rutinou, že každý můj nový článek začíná omluvou za neaktivitu a následně slibem, že se to zlepší a budu přispívat pravidelně. Takže už raději neslibuji. :-) Dnes si dáme tradiční Spotřebováno.



1. Verona noční pleťový krém s kozím mlékem
Stál 25 Kč a kupovala jsem ho v PeMi. I když je určen na obličej, tak po čase jsem ho začala používat na ruce, moc mi vyhovovala jeho konzistence a moc pěkně voněl. Celkem fajn výrobek za pár korun, ale znova si ho nekoupím.

2. Yves Rocher zmatňující maska s výtažkem ze šišáku
Tuto masku jsem měla několikrát a toto poslední balení jsem si šetřila, protože maska se už nevyrábí. Byla skvělá, krásně pleť čistila, vtahovala do sebe přebytečný maz a měla i peelingové účinky. Ach jo, budeš mi chybět. :-(

3. Freeman krémový pleťový peeling Meruňka
Ze začátku jsem ho neměla ráda, zrníčka mi přišla příliš hrubá a k pleti nešetrná, ale po čase si mě získal. Ale znova si jej nekoupím.



4. For Life&Madaga Balance krém 24 h
Byl to pouze vzorek, takže zas tak dobře se nedal kvůli malému balení otestovat, ale musím říct, že obličej byl po aplikaci krásně hlaďoučký. A pěkně voněl.

5. Clarins Daily Energizer Cream-Gel
Další vzorečkové balení. Tento krém jsem dostala v mallorské parfumérii k nákupu produktů. Na krém-gelu se mi líbila právě jeho konzistence, která byla ideální na léto a taky jeho jemná citrusová vůně.

6. Himalaya víceúčelový krém
Je to už mé druhé vypotřebované balení a další už mám doma. Tento krém je opravdu kouzelný a poradí si s pupínky, spáleninami, štípanci a jinými kožními defekty. Právem se umístil v žebříku mé Kosmetiky roku 2013. A aby toho nebylo málo, tak kromě toho, že je úžasný, tak Vám nezruinuje peněženku. Kdo ho ještě nezkusil, tak musí a povinně! :-D



7. Caterine maxi odličovací tampóny
V poslední době si kupuju jenom tyto velké tampónky a jsem s nimi moc spokojená. I tyto byly fajn, byly jemňounké a nepelichaly. 40 ks mě vyšlo na dvacku, což je fajn. Byly koupené v Kauflandu.
 
8. Lilibe maxi odličovací tampóny
Tyto jste už na blogu viděly, v poslední době si je kupuju pravidelně, moc mi vyhovují.

9. Lush Tea Tree Toner Tab
Tonizační a dezinfekční tabletu vložíte do horké vody a nad ní si pak napařujete obličej. Neříkám, že to nebylo příjemné, ale zase nic, co by mělo nějaké zásadní a viditelné účinky na pleť. Stejnou službu prokáže kápnutý tea tree olejíček do horké vody či odvar z máty.



10. Rexona Shower Clean Fresh antiperspirant
Moje stálice. Sprej, kulička a i tento tuhý stick jsou super a tuto parfemaci naprosto zbožňuji.

11. Neutrogena Fast absorbing krém na ruce
Neutrogena krémy na ruce mám moc ráda. Jsou hutné, výživné, na rukou vytvářejí ochranný film.

12. Dermacol Aroma Ritual sprchový gel Sicilská pistácie
Pro pravidelné čtenářky opět nic nového. Tyhle sprcháče mě prostě nikdy nepřestanou bavit.



13. Crest Supreme Professional bělící pásky na zuby
Recenzi jste již mohly číst zde. Bělící pásky jsou velice účinné, s nimi máte zaručený hollywoodský úsměv. Ještě mi nějaké pásky zbyly, takže čas od času odstín svých zubů dovybělím.

14. Colgate Plax Cool Mint ústní voda
S touto ústní vodou jsem byla spokojená, protože není tak agresivní jako Listerine, který jinak kupujeme. Až dopotřebuji zásoby, tak si jí asi znova pořídím.

 
15.Gabriella Salvete Hydrating Foundation Nude Finish
Několikrát jsem se o tomto make-upu na blogu zmiňovala a slibovala Vám, že je tak skvělý, že na něj musím napsat samostatnou recenzi. Ale tak dlouho jsem to odkládala, až jsem make-up vypotřebovala a recenze nebyla:-D Make-up jsem měla v odstínu 02 Soft Beige, který mi dokonale seděl. Měl super konzistenci a dělal na pleti krásný svěží vzhled. Opětovné koupě bych se vůbec nebránila:-)

16. Missha M Perfect Cover BB Cream
Byl to můj miláček a zvažuju, že se k němu na zimu vrátím. Toto bíbíčko je naprosto ideální do zimních měsíců, v létě jsem ho občas přimíchávala do make-upu s lehkou texturou, když bylo potřeba zakrýt nějaké větší nedokonalosti. Kromě bezvadného krytí si mě získal jemnou vůní, která je naprosto božská. Podrobná recenze na BB krém tady.

17. Miss Selene lak na nehty
Můj oblíbený lak na nehty v neonově růžovém odstínu, konkrétně odstín 161. Jako každé léto mi nesměly chybět nehty nalakované tímto úžasným odstínem. Tyto mini láčky mám moc ráda, protože Vám nevyschnou, jsou skladné. Lak mě stál cca 20 Kč a kupovala jsem ho v prodejně Sisa, kde kromě dekorativní kosmetiky koupíte i vlasové doplňky a bižuterii. Recenze zde.

18. Avon objemová řasenka Big&Daring
Dostala jsem jí k testování a musím říct, že mi až na malé nedostatky velice vyhovovala. Více se dozvíte v recenzi, kterou plánuji uveřejnit na blogu v nejbližších dnech.



Takže za minulý měsíc to máme v součtu 18 vypotřebovaných produktů, což je dobré skóre. Teď je každá prázdná lahvička pro mě velkým vítězstvím, protože v novém bytě nemám v koupelně tolik úložných prostorů jako na "starém". Takže heslo zní jasně: "Spotřebovávat a zbytečně nenakupovat". :-D
Mějte pěkný zbytek dne.

pondělí 1. září 2014

L´Oréal Nude Magique Eau De Teint


Krásný první zářijový den všem a hlavně těm školou povinným! :-) Předem bych se Vám chtěla omluvit, že jsem nepřidávala články tak, jak jsem slíbila. Ale dovolená nakonec byla čistě pracovní a já celý týden uklízela a stěhovala věci do našeho nového domova. Už bydlíme, uff. :-) Na psaní článků bohužel nezbyl čas, tak to dnes napravíme a dáme si rovnou recenzi na skvělý make-up, který mi dělal společnost celé léto a ani na podzim jej nedám z ruky:-)

Řeč je o L´Oréal  Nude Magique Eau De Teint, který mám v odstínu 150 Nude Beige. Make-up má vodovou konzistenci, je opravdu lehounký, pleť vůbec nezatíží. Obsahuje 85% lehkých olejů a vzácných esencí. Je pravda, že díky lehké textuře se hodí spíše na pleť bez větších nedokonalostí. Ale já se přiznám, že si mě tak získal, že to příliš neřeším a používám jej i když se mi udělá na pleti nějaký ten nehezký pupínek. Díky lehkému složení je make-up jako dělaný do parných dní (navíc má SPF 18) a nebo pokud chcete jen sjednotit tón pleti. Já nemám ráda příliš hutné make-up, takže tento mi skvěle vyhovuje.


Co se týče odstínu, tak ten mi sedí perfektně. Zprvu, když mi make-up přišel v balíčku k testování, tak jsem měla obavy, že bude na mě příliš tmavý, ale jakmile jsem se opálila, tak mi sedí doslova jako druhá kůže. Make-up dělá nádhernou vyhlazenou pleť, která vypadá odpočatě a projasněně. A navíc pleť zmatňuje. Výdrž je slušná, i večer je co odličovat. 


S make-upem jsem velice spokojená, jediné, co mi vadí je balení, které mi přijde docela nepraktické. Lahvička je šroubovací, žádná pumpička, nic. Ale vzhledem k ostatním benefitům produktu mu to promíjím. :-)



Make-up má  20 ml, k dostání je v několika odstínech. Pořídíte jej na krasa.cz za 249 Kč.



Kromě make-upu jsem dostala ještě další drobnosti. Konkrétně nálepky na nehty od L´Oréal Color Riche, které ještě čekají na otestování. Já mám konkrétně variantu 010 Gold Lingerie. Nálepky by na nehtech měly vydržet 10 dní, tak uvidíme. :-) Radost mi také udělal skřipec do vlasů od značky Linziclip. Mám  hnědý s krystaly, v midi velikosti. Moc se mi na skřipci líbí, že má skrytá pérka a navíc výběrem barvy se mi naprosto strefili do vkusu. V nabídce je několik velikostí a barev, takže si určitě vybere každá z Vás. No a poslední tady máme náušnice od značky Troli Cabo, které jsem si vybrala v neutrálním odstínu Grey. Mamči se tak líbily, že jsem se rozhodla jí je přenechat :-)




Tak a to je pro dnešek vše. Dejte mi v komentářích vědět, jestli jste už tento make-up zkoušely a co na něj říkáte. Mějte se, pa.