pondělí 19. května 2014

TAG 40 beauty otázek

Krásný den Vám všem. Dnes si dáme po delší době TAG, který koloval na blozích v minulosti a já ho nějak přehlédla. Ale doufám, že Vás i tak bude bavit.

1. Kolikrát denně si myješ obličej?

Dvakrát denně. Ráno pomocí Clean&Clear Morning Energy emulze, která má dokonalý povzbuzující efekt a pak dočišťuji micelárkou. Večer si nejdříve odlíčím oční make-up pomocí Bione dvoufázového očního a pleťového odličovače s kolagenem a zbytek make-upu odstraním pomocí The Body Shop odličovacího másla s heřmánkem. Na závěr pleť doodličuji Garnier pleťovým mlékem s růží a nebo micelárkou.

2. Jaký máš typ pleti? 
Má pleť je smíšená, takže trpím na mastnější T-zónu. Ani pupínky či ucpané póry a černé tečky se mi nevyhýbají, takže i taková paráda se občas na obličeji objeví:-)

3. Jakou pleťovou vodu nyní používáš?
Momentálně používám Bourjois Micellar Cleansing Water.

4. Používáš peeling a od jaké značky?
Ano, používám, jednou až dvakrát týdně. Momentálně používám krémový meruňkový peeling od Freemana, který střídám s osvědčenou klasikou Neutrogena Blackhead Eliminating Daily Scrub.

5. Jaký hydratační krém používáš? 
Nedávno jsem se vrátila ke 2 krokům péče o pleť od české značky Soin Royal. Set obsahuje univerzální ošetřující gel a intenzivní regenerační krém. Jsou vážně skvělé.

6. Máš pihy?
Mám pár roztomilých pih na nose, které mi většinou vylezou v létě ze sluníčka:-)

7. Používáš oční krém? 
Ano, mým miláčkem je Korres Wild Rose rozjasňující oční krém.

8. Máš/měla jsi problémy s akné?
V pubertě mě nějaké ty pupínky trápily. Pak jsem začala používat antikoncepci a pleť se hodila do klidu. Před více jak půl rokem jsem po deseti letech antikoncepci vysadila a musím říct, že teď mě pupínky zase trápí více, ale není to nic dramatického. Říkám si, že pořád jsou v životě horší věci než nějaký ten pupínek:-D.

9. Použila jsi někdy nějaké speciální produkty na akné?
V patnácti jsem dokonce i jednou byla s akné na kožním, doktorka mi předepsala smradlavou a dratistickou mastičku Akneroxid, ale musím říct, že byla opravdu účinná. Po tom, co jsem začala brát HA jsem mast přestala používat.

10. Jaký make-up používáš? 

Make-upy měním s ročním obdobím. V zimě jsem používala Max Factor Xperience Weightless Foundation, který má úžasnou našlehanou konzistenci. Střídala jsem ho s Missha M Perfect Cover BB Cream, který perfektně kryje nedokonalosti pleti. S jarem jsem tyto dva make-upy vyměnila za produkty s lehčí konzistencí, konkrétně Korres Ginger&Vitamins Foundation a tónovací krém/make-up Madame Lambre, který má mimochodem rozkošné balení. A Gabriella Salvete Hydrating Foundation je mým celoročním společníkem.

11. Jak jsi na tom s korektory?
Bez korektoru pod oči si svůj make-up ani nedovedu představit, a právě tam používám kombo F&F Face Corector a Maybeline Affinitone. Na jiné nedokonalosti používám korektor jen zřídka, mám pocit, že pupínek je pak více viditelný, takže ty překrývám pouze make-upem.

12. Znáš podtón své pleti? 
Můj podtón pleti je žlutý.

13. Co si myslíš o nalepovacích/umělých řasách? 
Nikdy jsem umělé řasy nezkoušela a ani to nemám v plánu. Přijde mi to nepřirozené, umělé, takže za mě ne. 

14. Víš, že bys měla vyměnit řasenku každé tři měsíce?
Vím a taky toto nepsané pravidlo dodržuji, někdy řasenku měním dokonce i častěji a navíc se snažím mít vždy otevřenou jen jednu, aby mi jich zbytečně více nevysychalo.

15. Jakou značku řasenek používáš?
Již několik let zůstávám věrná 2000 Calorie od Max Factor, na které mám ráda její klasický štětinkový kartáček, ty gumové potvory moc nemusím. Nicméně teď jednu takovou používám, a to D´amore Mascara 3 in 1 Curl-Length-Volume od Gabriella Salvete a jsem s ní celkem spokojená. Čas od času zaexperimentuju a vyzkouším nějakou řasenku, ale pravidelně se vracím právě k Max Factorce.
  
16. Sephora nebo MAC? 
No, pokud bych si musela vybrat jen mezi těmito dvěma možnostmi, tak Sephora.

17. Jaké kosmetické pomůcky používáš, když aplikuješ make-up? 
Kosmetické štětce a kleštičky na řasy.

18. Používáš bázi/primer na oči? 
Ano, používám a neumím si bez něj líčení ani představit. Tím nej primerem pod oční stíny je produkt za 39 Kč od e.l.f. Eyelid primer v odstínu Sheer.

19. A co báze pod make-up? 
Používám a nejraději bych jí aplikovala pod make-up každý den, protože miluji tu vyhlazenou pleť, ale snažím se ho používat jen na výjimečné příležitosti. Momentálně jsem se zamilovala do 5sec Perfect Blur od Garnier.

20. Jaký je tvůj nejoblíbenější oční stín? (barva, odstín)
Jednoznačně Lambre tekuté oční stíny v odstínu 05 Zlatý med. Jsou to ty nejlepší stíny na světě - překrásná barva, skvělá konzistence a neuvěřitelná výdrž. Už se blížím na dno druhého balení a určitě si je pořídím zas a znova :-)
 
21. Používáš tužky na oči nebo tekuté oční linky?
Nepoužívám ani jedno, přijde mi, že mi linky vůbec nesluší.

22. Jak často se píchneš tužkou do oka při líčení? 
Tím, že je nepoužívám, tak mi toto zranění nehrozí:-D

23. Co si myslíš o pigmentech?
Pigmenty nepoužívám, příliš třpytivému líčení nefandím.

24. Používáš minerální make-up? 
Mám minerální pudrový make-up od Mary Kay, který je bombastický, už mám druhé balení. Ale klasický tekutý minerální make-up jsem ještě nezkoušela.

25. Jaká je tvá oblíbená rtěnka? 
Rty si příliš nelíčím, vystačím si s balzámem. Ale pokud bych měla zvolit tu nej rtěnku z mé mini sbírky, tak to určitě bude nude rtěnka YSL Rouge Pur v odstínu 147.

26. Oblíbený lesk? 
Tak lesky, ty už vůbec nemám ráda a používám je opravdu minimálně. Ale pokud bych měla zmínit konkrétní produkt, tak to bude Lavera Glossy Lips. Lesk nelepí a díky obsahu bambuckého másla rty vyživuje, takže je to vlastně takový lesklý balzám na rty:-)

27. Jaká je tvá nejoblíbenější tvářenka? 
Tvářenek mám více a často je střídám, momentálně je tou nej ta od Smashboxu. Má v sobě pět odstínů, které mají jemný lesk, takže tváře vypadají šťavnatě.

28. Kupuješ si make-up online? 
Minimálně a většinou se jedná o opakované nákupy produktů, které mám ozkoušené a které se nedají koupit v kamenné prodejně. Když budu konkrétní tak jsem několikrát objednávala od e.l.f. svůj oblíbený eyelid primer a potom pravidelně nakupuji na e-shopu Lambre, od této značky miluju tekuté oční stíny. A taky nesmím zapomenout na můj oblíbený e-shop parfums.cz, kde nakupuji převážně parfémy.
 
29. Máš ráda make-up z drogérek? 
Mám a většinou tam i nakupuji. Z drogérky mám ráda Max Factor, Gabriela Salvete a Dermacol.

30. Chodíš na výprodeje? 
Nijak zvlášť žádné výprodejové akce nesleduji, většinou nakupuji spontánně.

31. Přemýšlela jsi někdy o tom, že se zúčastníš kosmetického kurzu? 
V minulosti jsem po takovém kurzu toužila, ale teď jsem změnila názor. Jednak se líčím pořád stejně, nemám ráda experimenty a myslím si, že s tím, co vím/umím si vystačím. To bych raději investovala peníze do jiného kurzu, třeba jazykového:-)

32. Jsi s make-upem nešikovná? 
S mým každodenním líčením jsem v pohodě a zvládám ho bez problémů. Ovšem třeba takové oční linky si snad nikdy neudělám dokonale. Mám pocit, že mi linky nesluší, takže je nenosím, jenom s nimi experimentuji a zkouším doma.

33. Jmenuj kosmetický hřích, který nesnášíš.
Nemám ráda oprýskaný, oloupaný lak na nehtech a černé orámované oči. A přiznám se, že se mi ani nelíbí barevně nalíčené oči - křiklavé modré stíny, zelené, žluté... Vím, jsem konzerva:-)

34. Máš ráda výrazné líčení, nebo neutrální tóny? 
U mě žádné barevné stíny nenajdete. Používám pouze hnědé, tělové, béžové či zlatobronzové stíny.

35. Jaká celebrita má vždy dokonalý make-up? 
Moc se mi líbí líčení Jessicy Alby, vždy má svěží a rozzářený make-up.

36. Kdybys musela vyjít na ulici a použít pouze jeden kosmetický přípravek, jaký by to byl? 
Stín na obočí. S upraveným a zvýrazněným obočím si připadám okamžitě sebevědoměji a výraz obličeje je naprosto jiný.
 
37. Mohla bys vyjít z domu bez make-upu? 
Mohla a kolikrát se tak i děje. Během týdne, do práce se samozřejmě líčím, ale o víkendu se snažím make-up omezovat. Takže ven se psem, na výlet na hory klidně jdu bez make-upu a cítím se skvěle:-)

38. Myslíš si, že vypadáš dobře bez make-upu?
Nenalíčená se rozhodně necítím špatně, klidně tak i vyjdu mezi lidi, ale je jasné, že když jsem nalíčená, tak jsem sebevědomější a cítím se krásnější:-) Ale rozhodně se za svůj obličej bez make-upu nestydím a spousta známých mě tak i viděla:-)

39. Jaká kosmetická značka je podle tebe nejlepší? 
Docela těžká otázka. Pokud to ale budu brát podle kusů produktů od té značky a spokojenosti, tak z pečující kosmetiky to rozhodně bude Saloos a z dekorativní asi Max Factor.

40. Co si vůbec myslíš o kosmetice? 
Každému bylo jinak naděleno a proto je kosmetika fajn věc k tomu, abychom si dopomohly k tomu být ještě krásnější. Ale ani s ní se to nesmí přehánět, méně je někdy více:-) Každopádně kosmetika je zábava a baví mě zkoušet nové produkty.


Tak a to bylo pro dnešek vše:) Klidně mi do komentářů hoďte odkaz na Váš TAG, ráda si počtu.
Mějte úspěšný týden!

čtvrtek 8. května 2014

Korres Wild Rose

Korres kosmetiku jsem poprvé poznala při své třetí návštěvě Řecka. Tato značka je mi velice sympatická, vyvolává ve mě jednak vzpomínky na krásné dny strávené u moře, ale hlavně to, že se jedná o kvalitní a přírodní kosmetiku s určitou filozofií. Když jsem hledala "nový vítr" do své péče o pleť, tak Korres byl jedním ze žhavých kandidátů. A když jsem vyzkoušela ze vzorečku krém z řady Wild Rose, tak bylo rozhodnuto:) Ke krému jsem si pořídila i pleťové sérum a oční krém. Jak nakonec produkty obstály se můžete dočíst níže.


Dlouho jsem se rozhodovala, jestli koupit pleťový krém ve verzi pro normální a suchou pleť a nebo pro smíšenou až mastnou. Nakonec padla volba na ten určený pro normální a suchou. Sérum a oční krém jsem pořídila ve výhodné sadě, takže jsem v podstatě oční krém měla zdarma.


Rozjasňující a vyhlazující sérum se stalo mým absolutním favoritem a miláčkem. A to nejen díky své božské parfemaci, ale také díky příjemné vodovo-gelové textuře a účinkům na pleť. Sérum se může používat samostatně a nebo se aplikuje pod pleťový krém. Za sebe musím říct, že sérum častěji a hlavně raději používám samostatně. Sérum nelepí, pleť zvláční. Obsahuje vitamín C, který rozjasňuje pleť, pomáhá na pigmentové skvrnky a redukuje drobné vrásky. Dále se ve složení nachází olej z divoké růže či výtažek ze ženšenu. Moc se mi zamlouvá dávkování, které je pumpičkové, na jedno pumpnutí dostanete dostatek produktu, který bohatě stačí na ošetření celého obličeji i krku. Sérum používám půl roku a stále mi zbývá polovina balení. Sérum má 30 ml a jeho cena je 1095 Kč.


Rozjasňující oční krém z řady Wild Rose jsem si taky hodně oblíbila a je to zatím ten nejlepší oční krém, jaký jsem kdy měla. Má hutnější konzistenci, dobře se roztírá, dostatečně vyživuje a zvláčňuje oční okolí. Vůně je trochu jiná než u séra či krému, je taková krémová s květinovým nádechem. Spokojená jsem taky s jeho zúženým aplikátorem, díky kterému se krém dobře nanáší přímo pod oči. Oční krém má 15 ml a stojí 747 Kč, já jsem ho měla zdarma díky tomu, že jsem si pořídila sadu séra a očního krému za cenu séra.


Hydratační a rozjasňující krém s divokou růží má 40 ml balení. Obal je skleněný, bytelný, víčko plastové. Design je jednoduchý a moc se mi líbí. Krém má lehkou konzistenci, dobře se roztírá a rychle vstřebává. Pleť po jeho aplikaci dýchá, není zatížená, takže se skvěle hodí i do letních dní. Obsahuje olej z divoké růže, který je přírodním zdrojem vitamínu C, který pomáhá sjednocovat tón pleti a redukovat jemné vrásky. Ve složení také naleznete například olivový olej nebo výtažek ze zrníček hroznového vína. Obsahuje přírodní UV filtr 6, zase se budu opakovat, ale krásně voní. Produktu jako takovému nemám co vytknout, ale prostě mi nepřirostl k srdci tak jako zbylé dva produkty z této řady. Nějak jsem si prostě zvykla, že mi stačí sérum a krém už na něj nenanáším. Proto, pokud se mezi Vámi najdete nějaká duše, která by měla o tento krém zájem, tak jej mile ráda předám dále. Produktu zbývá cca 70 %, krém jsem nabírala kosmetickou špachtlí. Pořizovací cena byla 635 Kč, já jej nabízím i s poštovným za 400 Kč. V případě zájmu pište na mylifestyleblog@gmail.com.

 

S produkty z této řady jsem velice spokojená. Sérum, to si mě naprosto získalo a díky svým skvělým vlastnostem už ani nemám potřebu na něj používat pleťový krém. Což ale neznamená, že je špatný. Zamilovala jsem si parfemaci celé této řady, hlavně teda séra:) Je pravda, že cenově jsou produkty dražší, ale podle mě se investice vyplatí. Produkty jsou kvalitní a obsahují vysoké procento pouze přírodních složek.  Takže za mě ano!

Znáte řadu Wild Rose? A vůbec, co Vy a Korres?

středa 7. května 2014

Kosmetické novinky

Zdravím Vás. Sama mám tyto typy článků mám moc ráda, tak doufám, že se i Vy budete u tohoto článku bavit. Za poslední týdny se v mé koupelně objevilo několik novinek, které Vám teď představím. A určitě na mnohé z nich můžete v budoucnu očekávat recenze.


Ano, i já jsem se zúčastnila akce Avon Blog Stars, která byla jedním slovem skvělá. Myslím si, že o této události jste už dost četly na jiných blozích a že podstatné už  bylo řečeno. Z akce jsem si odnesla tašku plnou skvělých produktů, které momentálně testuji. Bronzer Luxe v odstínu Warm Glow je super, navíc má krásné luxusní balení, moc se mi líbí. Odstín je přesně podle mých představ, ostatně bronzery používám celoročně namísto tvářenek, mám pocit, že mi hnědé odstíny sluší více než klasické růžové. A ještě musím dodat, že mi bronzer strašně pěkně voní, cítím z něho kokos:-) Fixační sprej na make-up mě hodně překvapil, měla jsem strach, že bude po jeho aplikaci obličej ulepený a ztvrdlý, ale naštěstí tomu tak není. Lak na nehty Gel Finish v odstínu Barely There má krásnou barvu, přesně podle mého vkusu. Ještě jsem ho nezkoušela, tak uvidíme, jak kvalitní bude. Lesk na rty Ultra Glazewear jsem měla původně v plánu poslat dál, docela mě zaskočila jeho barva. Navíc lesky skoro vůbec nepoužívám, ale dala jsem mu šanci a jsem nadšená. V životě bych si takový výrazný odstín (Tangerine Gleam) sama nevybrala, ale musím Vám říct, že mi sluší a cítím se v něm skvěle, krásně prozáří obličej. No, a poslední je rtěnka Ultra Colour Absolute v odstínu Cofee Creme, která je dobrá, ale odstínem mi nesedí, takže poputuje k přítelově mamce, které naopak tyto odstíny velice sluší. Kdysi jsem Avon často nakupovala, v posledních letech kupuji od nich jen minimum osvědčených produktů a po nových se už ani nedívám, což byla možná škoda. Takže jsem ráda, že se ke mě zase po čase nějaké "avoňácké" novinky dostaly.



Už nějaký čas spolupracuji s PR zastoupením společnosti Prestige Products, tentokrát balíček k testování obsahoval dvě vůně, dámskou a pánskou verzi Puma Brasil a ultra lehký nemastný fluid na opalování Piz Buin SPF 15. Vůně voní létem, jsou květinově-ovocné. Z té dámské verze cítím sladký ananas, který ale vůbec není ve složení:-D  I ta pánská je příjemná. No, a opalovací fluid prubnu na letní dovolené, letos se opět chystáme na Mallorku, už se nemůžu dočkat:-) Vždycky jsem chtěla vyzkoušet sluneční kosmetiku Piz Buin, takže jsem zvědavá.



S Lirene kosmetikou už také nějaký ten pátek spolupracuji. Nové produkty z řady Folacin, které mi byly zaslány jsou určeny k péči o pleť 40+ a 50+, takže do testování zapojím svojí a přítelovu mamču:)



 Přírodní kosmetika z Mrtvého moře Guy De On je pro mě naprostou novinkou. Nedávno mi byla nabídnuta možnost vyzkoušet něco z jejich sortimentu. K testování jsem si vybrala regenerační bahno z Mrtvého moře s obsahem tea tree oleje. Moc se mi líbí jeho všestranné využití, lze ho použít k léčbě akné, ekzému, regeneraci těla a svalů. V poslední době mě trápí pupínky na zádech, tak doufám, že tento produkt je dá do latě:-) S produktem mi přišlo i několik vzorků pleťových a tělových krémů, masek. Za ty jsem moc ráda, aspoň budu mít bližší možnost tuto značku trochu více prozkoumat. Znáte tuto kosmetiku?



Ze spolupráce se značkou Lambre mám velikou radost. Na jejich tekuté oční stíny v ostínu Zlatý med nedám dopustit, už mám několikáté balení a pořád se jich nemůžu nabažit. I zapečený pudr je skvělý, takže když přišla možnost otestovat od nich další produkt, tak jsem neváhala. Na základě pochvalných recenzí na tento make-up/tónovací krém Madame Lambre byla volba jasná:-) No a co si budeme říkat, i to rozkošné balení sehrálo při výběru produktu k testování velkou roli:-D Zatím můžu prozradit, že make-up je úžasný, těšte se na recenzi:)



Nebojte, kosmetiku jenom nedostávám, ale taky ji nakupuji:) I když je pravda, že se snažím návštěvám drogérií vyhýbat a moc nenakupovat. Přece jen jsem si něco v poslední době koupila. Tento lak na nehty od Astoru v odstínu 235 Rose Tulip má naprosto famózní růžovo-červenou barvu, momentálně je to můj nejoblíbenější lak a s top coatem mi bez problému vydrží na nehtech bez chybičky klidně i týden. Garnier 5sec Perfect Blur jsem měla ve vzorečku a tak si mě získal, že jsem si koupila plné balení. Pleť dokonale vyhladí, je příjemný na dotek a zatím ani nepozoruji žádné ucpávání pórů, tak uvidíme časem. A máme tu další věc od Garnier o které všichni v poslední době mluví, takže ani mě nenechala chladnou a když byla v akci, tak jsem si ji taky pořídila. Řeč je o Neo krémovém deodorantu. Já ho mám ve variantě Soft Cotton a je to nádherná čistá vůně, která se nepere s parfémem. Zatím na mě účinkuje, uvidíme časem, protože kdysi jsem taky byla unešená z Rexony Maximum Protection deodoračního krému, ale jen do té doby, než jsem zjistila, že mi zničil nejedno tričko.



V dubnu jsem byla v Praze na školení a kromě toho, že jsem této příležitosti využila k účasti na akci Avon Blog Stars, tak jsem opět zavítala do PeMi drogerie. Tentokrát jsem se ale krotila a koupila vesměs produkty již vyzkoušené a osvědčené. Hydratační odličovač od Bione mám doma a je to ten nej odstraňovač make-upu, takže jsem vzala další balení. Sice jsem doma zjistila, že mám trošku jinou variantu dvousložkového odličovače, ale věřím, že bude minimálně stejně dobrý jako ten předchozí:-) Bione Tekuté vlasy mám už taky doma a blížím se ke dnu produktu, takže bylo jasné, že musím koupit další balení. No a tak jsem do košíku přihodila i regenerační šampon ze stejné řady. A pak tu máme uvolňující mátový gel od Ryoru, který jsem měla v malém balení a tak se mi osvědčil, že nákup plného balení nenechal na sebe dlouho čekat:) Používám jej na těžké, oteklé nohy, přece jen, má práce je kancelářská, takže celý den sedím.


Jaké novinkové produkty se objevují ve Vaší péči? Používáte nějaký ze zvýšených produktů?

pondělí 5. května 2014

Oblíbená kosmetika: Duben

Krásné odpoledne, dámy. Během minulého měsíce jsem nalezla oblíbence jak mezi novinkami, tak mezi produkty, které mám doma delší dobu a zase jsem je vytáhla a zařadila do denní péče.


1. Garnier Neo krémový deodorant
Všichni o něm mluví a tak jsem ani já neodolala a vyzkoušela jej. Vybrala jsem si variantu s vůní Soft Cotton, voněl mi nejvíce a navíc se nebije s vůní parfému. Zatím jsem s ním velice spokojená, tak uvidíme časem.

2. Ziaja krém na ruce Kozí mléko
Už ho mám delší dobu načatý a tak jsem se rozhodla, že ho už prostě musím dopotřebovat. Krásně voní, je to taková čistá krémová vůně, hydratuje a není mastný. Vyhovuje mi.

3. Balea sprchový gel Guave
Tento sprcháč mám z loňska, kupovala jsem ho v nějaké slevě. Je to krémový sprchový gel a vůně je sladká. Nemám mu co vytknout, ale Dermacol sprcháče jsou prostě nejlepší.


4. Astor lak na nehty, odstín 235 Rose Tulip
Krásná růžovo-červená barvička, která si mě ihned získala. Štěteček je sice uzší, což moc nemusím, raději dávám přednost těm širokým, kdy "natřete" nehet jedním tahem, protože v lakování nehtů jsem docela nešika:-D Ale vzhledem k té úžasné barvě mu to promíjím.

5. Missha M Perfect Cover BB Cream
Perfektní bíbíčko, které jsem hojně používala v zimě, ale vzhledem k mému momentálnímu katastrofálnímu stavu pleti jsem byla nucena se k němu nyní vrátit. Měla jsem strach, aby teď v teplejších měsících na pleti nepůsobil neprodyšně, jako maska a aby se neroztékal. Nestalo se, obstál na jedničku. I když jej mám ráda, tak doufám, že se pleť brzy dostane do klidu a já budu toto BB moci vyměnit za tónovací krém. Recenze zde.

6. Garnier 5sec Perfect Blur
Primer si mě získal z malého vzorečku z časopisu. Pleť po jeho nanesení byla sjednocená, hebká, prostě dokonalá. A tak jsem si koupila jeho plné balení:-)

7.+8. Soin Royal 2 kroky ke zdravé pokožce
Kvůli aktuálnímu stavu mé pleti jsem zase vytasila do boje tyto dva pomocníky. Univerzální ošetřující gel se nanáší na problematická místa, ničí bakterie. Po jeho vstřebání přichází na řadu intenzivní regenerační krém. Za sebe říkám, že produkty opravdu účinkují. Recenzi jsem psala tady



A jaké produkty jsou teď těmi Vašimi nejoblíbenějšími?

neděle 4. května 2014

Spotřebováno: Duben

Ahoj krásky! Květen je v plném proudu a tak tady máme pravidelný článek Spotřebováno za minulý měsíc. Oproti minulému měsíci je to teda slabota, pouhých 8 vypotřebovaných produktů.


1. Salerm Hi Repair maska na vlasy
Maska byla součástí kitu, který obsahoval šampón, masku a bezoplachový kondicionér, přečíst jste si o produktu mohly tady. Maska krásně voněla a dělala hedvábné vlasy.

2. Dermacol Aroma Ritual sprchový gel Belgická čokoláda
K tomuto produktu se nebudu příliš vyjadřovat, protože o těchto sprcháčích na blogu u mě čtete pravidelně. Dá se říct, že se téměř ničím jiným s přítelem nemyjeme. Tento s parfemací Belgická čokoláda je náš nejoblíbenější. Krásně voní a parfemace se drží na pokožce. Moje stálice.

3. Yves Rocher orientální sprchový olej
Obsahuje bio arganový olej z Maroka a při kontaktu s vodou se proměnil v mléčnou tekutinu. Náááádherně voněl, taková hřejivá kořenitá vůně, v zimě jsem ho milovala. Zvláčňoval pokožku.

4.+ 5. Lilibe maxi odličovací tampóny
Objevily se už v Březnových oblíbencích. Koupila jsem si jich několik balení. Jsou jemňoučké, heboučké a moc mi vyhovuje ta velikost.

6. Saloos hydrofilní odličovací olej Růžové dřevo
Tento produkt jsem měla hodně ráda. Nejdříve jsem odličovač nanášela na odličovací tampónek, ale pak jsem přišla na příjemnější aplikaci a prostě ho smíchala s trochou vody a krouživými pohyby stírala make-up z obličeje. Té parfemace se prostě nemůžu nabažit, cokoliv s vůní růží od Saloosu je prostě bomba. Podrobná recenze zde.

7. Himalaya víceúčelový krém
Výborný léčivý krém za pár korun! Je opravdu léčivý, poradí si s pupínkem, spáleninou, oděrkou. Zprvu jsem jej nanášela pouze na pupínky, pak jsem si s ním začala na noc mazat celý obličej a ráno se budila doslova s novým obličejem:-D Ze začátku mi nevoněl, ale teď tu jeho vůni mám ráda a voní mi. Doporučila jsem ho i kamarádce a ta už má doma druhé balení. A já vlastně taky:-) Krém je tak skvělý, že si získal své místo v žebříčku Kosmetika roku 2013.

8. Karel Hádek HY-Intima mycí olej pro ženy
Moje první zkušenost s kosmetikou Karla Hádka. Produkt se ke mě dostal prostřednictvím Greatboxu. Nemůžu říct, že byl špatný, ale jsem zvyklá na mycí gely a ne intimní oleje. Je to prostě o zvyku. Ale co musím vyzdvihnout je vůně, byla taková citrusovo-borovicová:-)


Co Vy a spotřeba kosmetiky? Spotřebováváte a nebo spíše nakupujete? :-)